cursuri sofat


Parteneri

Instalator gaze-instalatii termice
AutoDiana

 

GDPR-Politica datelor cu caracter personal Examen scoala de soferi

DESPRE EXAMENUL PENTRU OBTINERE PERMIS DE CONDUCERE

1. Candidatii se vor prezenta la ghiseul inregistrare dosare de la DRPCIV , in  Soseaua Pipera, nr. 49. Mijloace de transport: tramvai 5, si metrou statia Aurel Vlaicu , de luni - vineri de la 8:00 - 16:00  . ATENTIE!!! La ghiseu veti face si fotografia pentru permisul de conducere.

2. In ziua examenului trebuie sa aveti actul de identitate. Examenul se sustine la una din salile de examinare din sos. Pipera, nr.49 ,dureaza 30 de minute si sunt declarati admisi cei care obtin minim 22 DE PUNCTE din 26.

3. Rezultatele se afiseaza pe loc prin ''ADMIS'' sau ''RESPINS'', iar cei admisi (minim 22 din 26) se vor intoarce la ghiseul programere traseu ,pentru programarea probei practice.

4. Punctele de plecare si ora la care se face apelul pentru proba de traseu sunt; Parcul Carol la ora 08.00, Republica poarta 2 la ora 07.30 ,Teatrul Masca (Bucurestii Noi) la ora 07.30 si Damaroaia ora 08.00 pentru judetul Ilfov .

5. Atentie ...trebuie sa fiti prezenti la ora cand se face apelul nominal.Daca intarziati nu o sa stiti care este examinatorul cu care veti sustine proba si va trebui sa va reprogramati pentru aceasta proba.

6. In situatia in care sunteti respins la una dintre probe va trebui sa achitati taxa examen auto de 6 lei si apoi sa va reprogamati (dupa 15 zile calendaristice) in sos.Pipera, nr.49 . Anuntati SCOALA care este data urmatorului examen pentru a va rezerva masina pentru ziua respectiva.

7. Candidatul declarat admis la proba teoretica, care nu se prezinta la proba practica intr-un termen de cel mult 1 an de la data absolvirii scolii de soferi, este declarat respins.

8. In situatia in care sunteti admis la proba de traseu , va puteti prezenta incepand cu ziua imediat urmatoare dupa ora 15:00 cu CI (BI) in sos.Pipera, nr.49,pentru ridicarea permisului de conducere.

9.Candidatii care au sustinut proba teoretica si au fost respinsi la proba practica ,se pot programa la proba practica fara sa mai sustina proba teoretica,numai dupa 15 zile de la data cand au fost respinsi ,cu o noua chitanta de 6 lei si cu dovada ca a efectuat 6 ore de conducere la o scoala de soferi .

DRPCIV-Pipera-Politie-program-harta

 

 

 
 
   
 
Copyright @ 2011 Auto Diana Invest